31-07-09

klaar om te vertrekken...

Lieve schat,

 

Morgen is het zover. Dan vertrekken we naar zee t.e.m. 9/8. We, dat wil dus zeggen 'allemaal', dus ook Arjen. Die beslissing is er gekomen na het sluiten van heel wat compromissen, maar we zijn er allemaal blij om. Hopelijk lukt het om er een fijne vakantie van te maken. Ik heb er alvast vertrouwen in! En schat, jij gaat ook weer mee, hé. Zoals ik voorspeld (en gehoopt) had word er zeker tot eind volgende week echt zomers, warm weer uitgegeven.

Rytseke, jouw foto en je kaarsje gaan ook mee. Laat je ons voelen dat je er bent en geef je iedereen de kracht om met elkaar rekening te houden en verdraagzaam te zijn?

Vandaag is mijn blogtekstje naar jou maar kort, hé schat. Dat komt omdat mama pas laat vanavond de mogelijkheid had even aan de pc te kunnen, maar die had er blijkbaar niet veel zin in veel te werken en had nogal wat kuren.

Ik wil ook graag eens iedereen bedanken die jouw blogje volgt. Op deze manier leef jij verder. Als iemand dit blogje leest denkt hij of zij aan jou en ben je er dus! Dank je wel daarvoor!

Lieve schat, kom morgen maar met ons mee!

Dikke kus

Jouw mama XXX

23:47 Gepost door Els, mama van *Rytse, voor altijd... in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

amuseer jullie maar Hoi daar,

ik lees al een tijdje jullie blogje mee, maar heb eigenlijk nog nooit gereageerd.
Nu dus wel. Ik wil jullie langs deze weg nog heel veel moed wensen in de toekomst en voor nu een HEEL FIJNE VAKANTIE!!!

Veel liefs en groetjes,

Nancy (mama Jonas 3K6)

Gepost door: Jonas & co | 02-08-09

Geniet van alles en iedereen!

Gepost door: Moniek | 02-08-09

De commentaren zijn gesloten.